sofria.blogg.se

Rörda av en ton

Publicerad 2015-04-27 00:00:01 i Allmänt,

Så fort skolstressen försvinner påminns jag om vad man kan göra när man har tid till fritid. Se på film, Ta långsamma promenader. Skriva noveller. Baka och laga mat. Ja, faktum är att jag hatar matlagning när det finns vettigare saker som måste göras. Det är ju dåligt eftersom man äter skräp istället. Under nästa stressperiod får det bli skärpning. Nästa stressperiod drar i gång i morrn. Plugg morgon till kväll med inslag av pauser med tex träning för att orka. Ja en kvart promenad runt kvarteret räcker.
 
 
Rörda av en ton i en melodi. Kan två hjärtan slå så att båda två känner harmoni
Gillade inte tecknat när jag var liten men den här var en av de få filmer som jag tyckte om. Så fin story med en fuling och en skönhet som hittar varandra. Bra budskap om att det är insidan som räknas oavsett om man är fin eller ful. Alla är förövrigt fina på sitt sätt.
 
Ser inte fram emot föreläsning i morrn.
"Det är inställningen som är viktigast"
Jo tack men jag tror på att erkänna sina känslor.. Jag gillar inte föreläsningar helt enkelt.
"Varför går du då om det är frivilligt?"
För att jag vill lära mig viktiga saker på ett bredare sätt än enbart läsning.
 
Konsten att ifrågasätta sina tankar.
 
Vad händer på valborg??
 
Man behöver iofs inte hitta på något alls bara för att dagen har ett speciellt namn och för att alla andra hittar på saker just den dagen. Men ibland är det kul att följa strömmen om man är på det humöret. Och är man inte det så är det skönt att vara hemma och må som en kung dagen efter.
 
Dagens negativa: Jag har sprungit mig till trasiga knän. Så det värker, främst i vänster knä när jag försöker springa. Det är sjukt störande att ha både motivationen och energin på topp men att det värker som saatan. Men , för att citera Tony Erving, jag kan cykla, styrketräna och ja kanske dansa också...Ska vara med i vårruset om några veckor så nu är det vila knäna som gäller. Det onda är nog för att jag började för drastiskt från att aldrig springa till att helt enkelt börja. Och så nya skor på det.
 
Dagens positiva: Jag trivs med tillvaron.
 
 
 
/S

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela