sofria.blogg.se

You are so much better and you gonna be forever.

Publicerad 2016-04-09 00:57:14 i Allmänt,

Jag är så ledsen för din skull. Jag blir ledsen när du är ledsen. Sorgsen i hjärtat när jag ser din sorgsenhet. Det skaver att du måste lida.

Du gör ditt yttersta hela tiden men jag gör ingenting. Jag önskar mig superkrafter för att orka hjälpa dig och ge dig glädje, men jag har inga såna lrafter. Jag önskar det vore annorlunda.

Ibland pratar vi mycket men jag skrattar och ler för lite. Glädje smittar. Om inte jag är tillräckligt glad smittar glädjen inte tillräckligt mycket till dig och du fortsätter vara sorgsen, ledsen, svag. Förlåt. För min otillräckliga glädjespridning.

Fyra brev kom den här veckan. Fyra undersökningar och även ett telefonsamtal. Det är något sällsynt jag har. Du undrar varför det tar sån tid. Förlåt för ovissheten och oron det skapat, men jag kan inte snabba på det. Det finns tusentals, hundratusentals patienter som väntar och väntar. Bristerna inom vården är sorgliga men opåverkbara. Jag hade gjort något om det gått. Förlåt ändå.

Tänk om våren kunde komma snart. Det är kallt ute. Men jag tror det blir sol i helgen. Hoppas det så kanske du mår lite bättre. Jag önskar du kunde må bra. Kära du.

s

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela