sofria.blogg.se

Angående osäkra, elaka och svartsjuka tjejer

Publicerad 2021-02-22 23:52:52 i Allmänt,

Alltså. Jag måste bara få säga det, att tjejer kan vara så obarmhärtigt elaka mot varandra. Unga som gamla. Jag har så många konkreta exempel på hur tjejer behandlat och frysit ut såväl mig som många andra genom åren. I efterhand har jag insett att det mest handlat om deras osäkerhet och deras egna rädsla för att bli utelämnad av vänkretser och kompisgäng de anslutit sig till.
 
Vi har ju till att börja med det klassiska bakom ryggensnacket där tjejer älskar att krydda till och modifiera verkligheten kring andra tjejers brister och missöden. Ofta med syftet att själv få mer makt men även med syftet att bara ha enligt dem roliga ämnen att konversera om för en roligare verklighet. Visst ska man få skvallra lite, men tjejer kan verkligen häva ur sig helt ogrundade och brutalt elakt laddade kommentarer om andra, tro mig. Sedan hakar hela rasket på dessa åsikter och plötsligt har vi en utfryst och ensam individ som alla avskyr och skrattar åt. Fy fn. Vad jag hatar mobbing. Tjejmobbing av denna typ. 
 
Jag hade en "vän" för många år sen som jag verkligen trodde var min vän. Men plötsligt började hon frysa ut mig och bete sig allmänt svinigt. Hon började komma med undanflykter och när vi väl skulle träffas så fick man i sista stund meddelande om att "oj jag glömde" eller "fått förhinder". Sen, var det också så manipulativt att jag under ett par sådana tillfällen i efterhand fick reda på att hon istället hade umgåtts med 1-2 andra efter sina bortförklaringar och, tro mig, det sved! I efterhand har jag insett att detta handlade helt och hållet om att tjejerna i hennes nyare kompisgäng hade något emot mig och min kompis drogs med och lät sig smittas av hatet mot mig. Istället för att stå på egna ben och faktiskt försvara vår vänskap blev hon livrädd att ens prata mer med mig. Tror detta är rätt vanligt när det gäller just...tjejer. Vi har ingen kontakt sedan dess och jag stör mig fortfarande, än idag på det där tjejgänget för även om jag inte ens har dem på facebook eller har koll på vad de gör idag så tror jag tyvärr att de alltid kommer att vara värsta sortens skvallerbitchar vars största nöjen är att racka ner på andra då de annars saknar fullvärdiga intressen här i livet. Men visst, de kanske har förändrats vem vet. 
 
 
 
Kämpar med tankarna | Annorlunda
 
 
 
Sen har vi ju också de där tjejerna som inte klarar av att deras pojkvänner har tjejkompisar. Ja jag har faktiskt under ett flertal gånger varit med om att killkompisar till mig mer eller mindre tvingats säga upp kontakten för att deras tjejer inte accepterat att de umgås eller ens håller kontakten med sina tjejkompisar! Detta är så sjukt och själviskt och handlar bara om osäkerhet och ren och skär svartsjuka från tjejen i fråga. Det är minst sagt även sjukt fegt av killkompisen som faktiskt gör precis så som han blir tillsagd. Kom igen. Är man vänner på riktigt så låter man inte  en svartsjuk flickvän förstöra en vänskap. 
 
Sen, visst finns det bra tjejer också. Jag har några få tjejkompisar kvar som jag hoppas på att alltid få ha kvar som de är och det tror jag faktiskt. Vi är ju också vuxna nu och de som har rensats bort på grund av elakheter och skit, de tillhör helt enkelt det förgångna och det finns en orsak till att de inte längre är en del av mitt liv. 
 
 
 
kvinna, flicka, lady, människor, sida, se, profil, silhuett, skugga, Natur,  träd | AnyRGB
Till sist:
Ta ingen skit!!!
 
//S

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela