sofria.blogg.se

Att ha flyktbeteende

Publicerad 2017-08-23 22:50:00 i Allmänt,

 
Jag är en av de många människor som har en tendens att vilja fly. Mina flyktvägar är främst genom träningen men även genom musiken. Både att lyssna på musik och att skapa själv. Hade jag inte hittat mina vägar att fly hade det lika gärna hamnat i något mindre bra. En del människor flyr ju genom att missbruka droger, alkohol, spel med mera. Har man inte ett medfött flyktbeteende hamnar man inte där och vägen att fly beror helt på omständigheterna.
 
Varför vill vi fly? För min del handlar det oftast om tristess, rastlöshet,att tycka allt bara är tråkigt och ointressant i tillvaron, att vilja ändra på en massa saker i livet som för tillfället inte går och då flyr man ifrån tanken, ifrån frustationen. Man fokuserr stenhårt på något annat som gör att fokus helt ändras från det mn egentligen vill och hoppas. 
 
Ja herregud, det låter lite brutalt men det är faktiskt så det är. Detta är nog bara att leva med och samtidigt hålla det i schack. Att inte börja med dåliga flyktbeetenden som missbruk.. Men jag kan ärligt talat förstå de missbrukare som hamnat där när de bär på ett starkt behov av flykt, varje dag, dygnet runt samtidigt som de kanske långsamt ramlar neråt, gör fler och fler misstag, tappar allt fler människor runt omkring sig som långsamt försvinner. Jag förstår dem.
 
 
 
https://open.spotify.com/user/1133658051/playlist/2UokdsxB4a05MNOQCS6eUk 
 
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela